marți, 15 noiembrie 2011

Moldovencele vedete

Nu stiu cum se face ca majoritatea vedetelor feminine sunt moldovence.
 Sunt mai bataioase, mai frumoase, mai destepte, decat ardelencele sau oltencele? Sau sunt mai tupeiste? Sau…poate il au pe vino-ncoa’ ?
Nu se stie! Cert este ca ele, moldovencele apar pe prima pagina a revistelor, a ziarelor si a micului ecran. Cum dai o pagina, cum schimbi un post, hop iti apare o moldoveanca in campul vizual.
Poate destinul a fost mai darnic cu ele sau poate au prins job-ul potrivit la momentul potrivit, important este ca au ajuns in inimile si casele noastre.
Iasi-ul ni le-a dat pe: Iulia Vantur, Corina Danila, Laura Cosoi, Irina Schrotter. Monica Barladeanu, Catrinel Menghia, Oana Andoni, Simona Gherghe, Daniela Nane.
De la Piatra Neamt au venit: Mihaela Radulescu si Adelina Chivu.
Monica Columbeanu si Gabriela Vranceanu-Firea au venit de la Bacau.
De la Roman a venit regina surprizelor,  Andreea Marin-Banica.
 Onesti-ul ne-a dat o mare campioana Nadia Comaneci si o vedeta adevarata, Loredana Groza. Chiar si lady Bamboi, asistenta lui Maruta, tot de acolo vine.
 Anastasia Lazariuc si Anna Lesko sunt si ele moldovence veritabile, nascute dincolo de Prut.
Tot moldovencele ajung si femei de afaceri renumite, cum ar fi  Angela Cretu, care la numai 36 ani este director general la Avon Rusia este si ea nascuta in judetul Vrancea, cat si Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania, nascuta la Iasi.
 Dupa cum se vede Iasi-ul  este locul unde trebuie sa cautam viitoare posibile vedete si chiar femei de afaceri.
Deci, daca esti frumoasa, desteapta, ai  tupeu si  esti moldoveanca, sansele tale sa apari pe prima pagina a ziarelor sau sa prinzi o emisiune tv sunt foarte mari. Multa bafta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu